Koomisen Oopperan liedkonserttisarja myynnissä

Liedsarjassa kuullaan nuoria suomalaisia oopperataiteilijoita Finlandia-talon Helsinki-salissa. Konsertit on teemoitettu, ja perjantai-iltapäivät täyttyvät eri maiden musiikista. Esityksen jälkeen alakerran Café Verandassa samppanjatarjous konserttivieraille. Myynnissä myös sarjalippu kaikkiin viiteen konserttiin!

Liedkonsertti: Erica Back
Perjantaina 20.1. Erica Back, mezzosopraano & Aura Go, piano. Teemamaa Ranska.
Monipuolinen mezzosopraano Erica Back on debytoinut tänä vuonna Kansallisoopperassa sekä kilpaillut menestyksekkäästi useissa eri laulukilpailuissa Suomessa.

Liedkonsertti: Sanna Matinniemi
Perjantaina 24.2. Sanna Matinniemi, sopraano (pianisti ilmoitetaan myöhemmin). Teemamaa Saksa. Ihastuttava Sanna Matinniemi on laulanut useita vuosia Saksasssa ja kartuttanut kilpailumenestystä muun muassa Kansainvälisessä Sibelius-laulukilpailussa sekä Timo Mustakallio –laulukilpailussa vuonna 2015.

Liedkonsertti: Johanna Lehesvuori 
Perjantaina 31.3. Johanna Lehesvuori & Tuula Hällström, piano. Teemamaa Amerikka.
Baritoni Kristian Lindroos on vuoden 2016 Lappeenrannan laulukilpailujen miesten sarjan voittaja.

Liedkonsertti: Markus Suihkonen
Perjantaina 28.4. Markus Suihkonen, basso & Kiril Kozlovsky, piano. Teemamaa Venäjä.
Basso Markus Suihkonen on voittanut Timo Mustakallio -laulukilpailun vuonna 2015, ja on Martti Talvela -säätiön stipendiaatti vuodelta 2015.

Liedkonsertti: Laura Pyrrö
Perjantaina 26.5. Laura Pyrrö, sopraano & Tiina Korhonen, piano. Teemamaa Suomi.
Sopraano Laura Pyrrö on esiintynyt useimpien Suomen kaupunginorkestereiden solistina jsekä ulkomailla. Hän on tuttu myös vuoden 2014 Tähdet Tähdet tv-ohjelmasta.